Archief

warning: Creating default object from empty value in /var/www/clients/client49/web481/web/cm/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

Prettige Kerst: de laatste Kop d'r Veur komt uit!

Als alles goed gaat (de drukpersen rollen) komt de KdV aanstaande vrijdag uit. Wij borrelen dan even na met redactie en bezorgers in Bij Buurman aan de Ebbingestraat. Het heeft even geduurd deze keer, maar alle tekenen staan gunstig voor het komende jaar.

Alvast een heel gelukkig 2012 toegewenst!

Culinaire Zwerftocht (20)11

Op woensdag 1 juni 2011, de dag voor Hemelvaart, vindt alweer de 11e Culinaire Zwerftocht door de Hortusbuurt plaats! Een mooie gelegenheid om kennis te maken met restaurants waar u misschien nog niet eerder bent geweest. Er doen dit jaar 12 restaurants mee. Zij zetten hun beste beentje voor om een keuze te bereiden uit hun lekkerste gerechten.
Maar, het gaat om meer. Eten is ook gezelligheid, dat doe je met anderen. Het samen eten met buurtgenoten staat dan ook centraal.

Jaarvergadering bewonersorganisatie Hortusbuurt

20 maart is het weer tijd voor de jaarvergadering. Deze zal gehouden worden om 16:00u in Café de Minnaar. Alle buurtbewoners zijn van harte welkom. Eventuele agendapunten kunt u indienen via bestuur@hortusbuurt.nl

Concert in Hortus

Op zondagmiddag 27 maart organiseren buurtbewoners drie huiskamerconcerten in de Hortusbuurt in Groningen.
De muzikanten staan tussen de potten en pannen of boeken en planten van buurtbewoners en bieden samen een veelzijdig repertoire van hedendaagse muziek.

Concert Nieuwe Kerk - Koor en orkest "Diletto Musicale"

za. 5 mrt 20.15u. Groningen, Nieuwe Kerk; koffie vanaf 19.45u.

Bach, Bach en nog eens Bach.
Heinrich, Johann Ludwig, Christoph, Johann ...
Koor en orkest *DILETTO MUSICALE* o.l.v. Paulien Kostense brengt een concert met werken van allemaal oudere familieleden van Johann Sebastian.
Veel motetten, waarvan de meeste dubbelkorig, grote of kleine bezetting, suites, sonates en centraal op het programma
de huwelijkskantate van Johann Christoph Bach 'Meine Freundin, du bust schön' voor solisten, koor, orkest, strijkers en soloviool.

Kop der Veur van juli 2010 is uit !

Kijk -- HIER --
of onder de rubriek "Kop der Veur" , subrubriek "Nummers"