Uitwisseling van ervaringen van de Culinaire Zwerftocht.

Uitwisseling van ervaringen van de Culinaire Zwerftocht.

Hallo R
Geslaagde avond gehad en lekker gegeten?Jullie start was in het Heerenhuis, die van ons in Eetwaar. Leuke localiteit. Voorgerecht prima. We troffen leuke gasten. Hoofdgerecht in Golden Palace. Gewoon Chinees/Thais. Niet bijzonder, wel prima bediening. Zaten aan 2-persoonstafeltje, maar hebben toch uitgebreid gesproken met iemand aan een belendende tafel. Nagerecht bij Macedonië.
Lange tafel, leuke mensen . Goed toetje.

Dat wij niet uit de Hortusbuurt kwamen vond men soms maar zo zo, dacht ik.
Ben benieuwd naar verloop en gerechten van jouw avond,
Groetjes, E

Hoi E.,
Fijn dat jullie het goed gehad hebben. Maar dat jullie niet in de Hortusbuurt wonen en dat dat zo zo gevonden werd, verbaast me. Er zijn heel veel mensen van buiten de Hbuurt en wij vinden dat juist erg leuk. Mijn drie disgenoten komen ook niet uit de Hbuurt.
De lange tafels beginnen er meer in te komen. Het bestuur zit daar erg achteraan, maar niet ieder restaurant zal de mogelijkheid hebben.
Wij gingen dus naar het Heerenhuis en kwamen aan een lange tafel. Al gauw werd die helemaal vol en waren kontakten gelegd.
Ontvangst hartelijk, voorgerecht fantastisch, carpacio en niet te zuinig!
Ons volgende adres was eetcafé 73-2 in Simplon.
Op de tafels buiten stonden prachtige potten met bloemen, zo jammer dat het weer het niet toe liet om buiten te eten. Men deed enorm z’n best om iedereen goed te ontvangen en bedienen.
Eën van mijn tafelgenoten had vis besteld en stikte bijna in de eerste hap. De zoutpot was kennelijk uitgeschoten. Er werd direct aangeboden een nieuw stuk vis te halen, maar dat vond zij niet nodig. Ik had zuurkool met eendenborst en poot. Heel lekker. Daarnaast kwamen nog Belgische patatten en tuinbonen. Voor mij te veel van het goede. Bediening lief en leuk.
Ons dessert kregen we bij de Italiaan Rigoletto. Hier wel weer een lange tafel, waar ook weer enkele mensen van de vorige tafel aanschoven.
Heel gastvrije sfeer en de eigenaar kwam vertellen wat hij voor ons gemaakt had.
Koffie met gebak, wat echt met veel zorg gemaakt was. Heel lekker.
Wij waren alle vier zeer tevreden en wilden dus nog even ons laatste drankje bij de Minnaar ophalen, maar dat was weer een teleurstelling, je komt niet aan de beurt.
Dan dus maar op huis aan en nog nagenieten van (verder) een geslaagde avond.
Groetjes, R